Långtidsuthyrning

Bo länge i Spanien!

Långtidsuthyrning

Vill du bo längre i Spanien? Då är långtidshyra något för dig! Vi erbjuder mer än 30 olika boenden (både lägenheter och villor) för långtidsuthyrning i alla smaker och budgetar. Hyr bostaden så länge som det passar dig – ring oss så hjälper vi dig. 

Passa på att lämna mörkret och kylan för en behagligare tillvaro på Costa del Sol. Hos oss får du ett kvalitetssäkrat boende med all den service du vill ha. Kontakta oss redan idag eller välj att bli uppringd så tar vi fram ett alternativ som passar just dig.

Hyr bostaden längre

  • Stort utbud, 30-tal olika boenden (lägenheter/villor)
  • Hög service
  • Trygg hantering
  • Kvalitetssäkrade
  • Alltid svensk personal på plats

Behagligt året runt

Det finns många fördelar med att uppleva Costa del Sol vintertid. Vädret är betydligt bättre än i Sverige med en medeltemperatur mellan 17 – 20 grader på dagarna.

Öppet som vanligt

Det mesta av restauranger och sevärdheter är öppet som vanligt med fördelen att du slipper trängas med massa andra turister.  Att det dessutom är betydligt mer prisvärt att leva och bo i Spanien under vintern gör inte saken sämre. Vintern är ett fantastiskt tillfälle att få uppleva Spanien genom att komma spanjorerna och det spanska vardagslivet närmare. 

Upplev vintersolen på ett enkelt sätt. Boka långtidsuthyrning hos oss – enkelt och smidigt.

Vill du veta mer?

Kontakta Cecilia Brynte, Manager i Marbella.
+34 631026561, cecilia.brynte@semesterbostaden.se 

EnglishSpainSwedish