Ägare

Att hyra ut sitt boende med Semesterbostaden är tryggt, enkelt och lönsamt. Vi förvaltar redan idag över 200 bostäder och tar gärna hand om din bostad. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Trygg uthyrning

Vi kan uthyrning och fastighetsförvaltning samt är marknadsledande på Costa del Sol. Med oss får du en trygg partner med många års erfarenhet och stor kunskap. Du får en personlig kontakt som hjälper dig och är alltid tillgänglig för frågor.

Enkelt

Vi på Semesterboenden tar ansvar för helheten. Från att marknadsföra din bostad, hantera bokningar, ha all kontakt med gäster innan ankomst, ta hand om in- och utcheckning till att säkerställa betalningar. Dessutom hjälper vi dig med licenser, kontakt med myndigheter, deklarationer och fastighetsskötsel. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Lönsamt

När du hyr ut din bostad får du en bra passiv inkomst med en väldigt liten arbetsinsats. Vi har stor kunskap och erfarenhet om vilka intäkter du kan förvänta dig, och vi räknar gärna på det. Hör av dig så får du en genomarbetad kalkyl från oss!

Dina uppgifter
Boende information
+